Mit is jelent a  STREAMING  szolgáltatás?

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az online kommunikáció, mely a klasszikus web tartalmon felül növekvő médiatartalommal is rendelkezik. Ma már hétköznapi dolognak számít, hogy a felhasználók online konferenciákat nézhetnek, vagy akár Youtube és Facebook videókat! De hogyan tudja ezt egy rendezvényszervező megoldani?

Eszközrendszerünk segítségével új szolgáltatásokat nyújthat:

A valós idejű műsorszórás streaming szerverünkön keresztül történik, aminek köszönhetően akár több tízezer néző élvezheti élőben a közvetítést. Ami fontos, hogy ebben az esetben nem egy webkamera szolgáltatásról beszélünk, hiszen szolgáltatásunk a következő jellemzőkkel bír:

 • Kameráink nagy fényérzékenységgel rendelkeznek így kiváló minőségű élő képet tudunk biztosítani nem csak nappali környezetben, hanem akár gyengén megvilágított, vagy éjszakai rendezvényeken is.

 • Az általunk közvetített kép problémamentesen beilleszthető partnerünk weboldalába, így az érdeklődők közvetlenül az Ön weboldalán is követhetik az eseményt, úgy, hogy az továbbra is a mi szervereinket terheli.

 • Az általunk nyújott streaming szolgáltatás platformfüggetlen, tehát minden eszköz képes megjeleníteni, lehet számítógép, iOS, vagy Android rendszer.

 • A sugárzott anyagot központi szervereinken tároljuk, mely felvételekhez Ön is hozzáfér, akár a rendezvény ideje alatt, vagy azt követően két hétig.

 • Rendszerünk minden eseményről automatikus TIMELAPSE videót készít, melyet minden nap végén automatikusan partnerünk számára elérhetővé teszünk.

 • Eszközeink beépített mikrofonnal rendelkeznek, de lehetőség van külső audio eszközök, keverőpultok csatlakoztatására is.

 • Minden eszközünk Plug&Play, tehát csak a 230V-os hálózati áramforrás szükséges működéséhez, így igény esetén könnyen áthelyezhető, igazodva az esemény jellegéhez, programjához.

Ön is szeretné megmutatni rendezvényét? Vegye fel a kapcsolatot most!

Néhány élő kép jelenleg is üzemelő rendszereinkből

video
video

Közösségi média támogatás: FACEBOOK LIVE lehetőségfblive-logo

A Facebook LIVE segítségével az összes Facebook felhasználó élőben nézheti eseményét, az élő videót a felhasználók megoszthatják, így nagyon gyorsan ismertté teheti rendezvényét.

Miben segíthet rendszerünk a SZERVEZŐKNEK?

 • Kiemelkedő szolgáltatás, mely emeli rendezvénye színvonalát

 • Az esemény hangulatának átadásával több potencionális érdeklődőt érhet el

 • Nagyobb nézettség = nagyobb ismertség

 • A látványos TIMELAPSE videó jól használható későbbi reklámokban, kisfilmekben

 • A közösségi oldalak segítségével gyors és hatékony reklámlehetőség a rendezvénynek 

Milyen eseményeknél  ÉRDEMES  megoldásunkban gondolkodni?

Egyre több esemény igényli, illetve egyre több rendezvénynél képvisel valódi hozzáadott értéket rendszerünk. A következő videókat partnereink rendezvényeiből ollóztuk ki a teljesség igénye nélkül. Táncfesztivál, sportesemény, zenei fesztivál vagy akár lovasnapok? Mutassa meg a világnak rendezvényét!

Beach Fesztivál – nappali programok

video

Beach Fesztivál – éjszakai programok

video

Index – Totalbike 24 verseny

video

Ördögkatlan Fesztivál – hordozható eszköz

video

XII. Magyar Táncfesztivál – Győri Balett

video

Kapolcs – Művészetek Völgye

video

Ceglédi Bor- és Laskafesztivál – este

video

Ceglédi Bor- és Laskafesztivál – Ceglédi Vágta

video

Nagy fényérzékenységű kameráink éjszakai fényviszonyok mellett is kiemelkedő minőséget garantálnak!

Az élő kép mellett rendszerünk automatikus TIMELAPSE videót készít minden eseményről!

video

video

video

video

video

video

Új partnereink számára -első közös együttműködésünkre vonatkozóan- kiemelt kedvezményt biztosítunk, míg visszatérő partnereink számára  kedvező előfoglalási  árakat garantálunk!

Ön is szeretné megmutatni rendezvényét? Vegye fel a kapcsolatot most!